Medlemskap

Hur blir jag medlem i V Y C ?
Betala in 200 kronor som årsavgift och 150 kronor som inträdesavgift (du får då: vimpel, klistermärke och medlemsmatrikel) till Vindö Yacht Club på plusgiro: 184 45 35-3. och fyll i nedanstående uppgifter så kommer du in i rullorna och får föreningens information.

Hantering av medlemsregister och personuppgifter se Behandling av personuppgifter i VYC

Ni kommer att få ett medlemsregister i PDF-format där ni lättare kan finna andra Vindövänner i er närhet, för en träff på sjön, för kontakt med en VYC-medlem ni möter till sjöss eller bara hjälpa varandra med olika båtfärger.

Därför måste ni som INTE vill ha med era uppgifter i matrikeln meddela det via mejl till sekr@vyc.se eller i rutan ”meddelanden” under medlemsansökan.

Om ni inte sagt ifrån att några uppgifter får vara med tolkar vi det som att ni godkänner era uppgifter och att de får finnas med i matrikeln.

Members abroad

V.Y.C fee year 2018 200 SEK plus entrance fee 150 SEK for new members, Total 350 SEK

For members outside Sweden use the following IBAN and BIC-Code:

Bank              : Nordea

Exchange  : SEK

Account     : 1844535-3

IBAN            : SE8595000099604218445353

BIC-code     : NDEASESS

VÄLKOMNA!
/Styrelsen

Du som redan är medlem
Hjälp till att sprida kunskap om Vindö Yacht Club!  Ju fler medlemmar vi blir, desto bättre blir verksamheten i klubben.  Här finner du en länk till ett informationsblad (vikes i tre delar) som du kan förvara i båten. Skriv ut några stycken och sök upp Vindöägare vid din båtklubb och till sjöss i sommar.

 

Ditt namn (obligatoriskt):

Din e-post (obligatoriskt):

Fast telefonnummer:

Mobilnummer:

Gatuadress:

Postadress:

Land:

VHF:

Båtens namn:

Båtens segelnummer:

Båtens byggår:

Båttyp:

Hemmahamn:

Meddelande:

captcha