Medlemskap

Hur blir jag medlem i V Y C ?
Betala in 200 kronor som årsavgift och 150 kronor som inträdesavgift (du får då: vimpel, klistermärke och medlemsmatrikel) till Vindö Yacht Club på plusgiro: 184 45 35-3 eller Swish till 0704563462 (Svetsrådet i Sthlm AB) och fyll i nedanstående uppgifter så kommer du in i rullorna och får föreningens information.

Hantering av medlemsregister och personuppgifter se Behandling av personuppgifter i VYC

Ni kommer att få ett medlemsregister i PDF-format där ni lättare kan finna andra Vindövänner i er närhet, för en träff på sjön, för kontakt med en VYC-medlem ni möter till sjöss eller bara hjälpa varandra med olika båtfärger.

OBSERVERA! Ni måste skriva in i rutan för ”Meddelande:” att ni godkänner att vara med i matrikeln, allt enligt dataskyddslagen GDPR. Till exempel ”Jag XXX godkänner att mina personuppgifter tas med i matrikeln för VYC”. Fyller ni inte i ett godkännande så kommer bara båtens uppgifter med i matrikeln.

Members abroad

V.Y.C fee  200 SEK plus entrance fee 150 SEK for new members, Total 350 SEK

For members outside Sweden use the following IBAN and BIC-Code:

Bank              : Nordea
Exchange  : SEK
Account     : 1844535-3
IBAN            : SE8595000099604218445353
BIC-code     : NDEASESS

Welcome/Välkomna!
Board/Styrelsen

Du som redan är medlem

Hjälp till att sprida kunskap och intresset för våra Vindö-båtar!  Allt för att behålla det fina värdet som finns i att äga en fin Vindö. Ju fler medlemmar vi blir, desto bättre blir verksamheten i klubben.  Här finner du en länk till ett informationsblad (delas i två delar) som du kan förvara i båten. Skriv ut några stycken och sök upp Vindöägare vid din båtklubb och till sjöss i sommar.

  Ditt namn (obligatoriskt):

  Din e-post (obligatoriskt):

  Fast telefonnummer:

  Mobilnummer:

  Gatuadress:

  Postadress:

  Land:

  VHF:

  Båtens namn:

  Båtens segelnummer:

  Båtens byggår:

  Båttyp:

  Hemmahamn:

  Meddelande:

  Godkänner du att vi lagrar dina uppgifter elektroniskt:
  Ja Nej

  captcha